Select Page

Službeno: Prekinuta nastava u ŽZH!

Službeno: Prekinuta nastava u ŽZH!
Nastava u svim osnovnim i srednjim školama na području Županije Zapadnohercegovačke je prekinuta, potvrđeno je za portal Jabuka.tv.

Obustava nastave počet će od petka, 13. ožujka, i trajat će 15 dana.

Odluka je donesena zbog naredbe Kriznog stožera FBiH o obustavi nastave u osnovnim, srednjim i visokoškolskim obrazovnim ustanovama na području županije u trajanju od najmanje 15 dana računajući od dana donošenja te naredbe.

Također, naređeno je da se na isto vremenske razdoblje obustavi rad dječjih vrtića te da se otkažu sva sportska i kulturna događanja kao i treninzi na području županije.

Učenicima u osnovnim i srednjim školama, kao i studentima na visokoškolskim obrazovnim ustanovama na području Federacije BiH, dok traje obustava nastave u osnovnim, srednjim i visokoškolskim obrazovnim ustanovama, preporučuje se izbjegavanje i nepotrebno kretanje i zadržavanje na mjestima javnog okupljanja.

Za provođenje te preporuke odgovorni su roditelji odnosno zakonski zastupnici malodobnih učenika. Za punoljetne osobe, učenike i studente, navedena je osobna odgovornost, ističu iz Kriznog stožera FBiH.

OGLASI

Loading