Select Page

Snijeg u većem dijelu BiH, u Hercegovini jaka bura

Snijeg u većem dijelu BiH, u Hercegovini jaka bura

U petak će u Bosni i Hercegovini veći dio dana prevladavati oblačno vrijeme. U nizinama s kišom ili susnježicom, a u višim područjima sa snijegom, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda, prenosi agencija Patria.

– Padaline nisu obilne. Poslije podne postupno smanjenje oblačnosti. Vjetar u Bosni slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera, u Hercegovini jaka bura, priopćeno je.

Snijeg i niske temperature

Najniža jutarnja temperatura zraka između – 3 i 3 °C, na jugu Hercegovine od 2 do 7 °C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 1 i 6 °C, na jugu Hercegovine od 6 do 10 °C.

Snijeg i niske temperature u većem dijelu zemlje, uz kišu na jugu, kod osjetljivih osoba će pojačati tegobe vezane za njihove bolesti. Tmurno i depresivno vrijeme negativno će djelovati na raspoloženje stanovništva, a kronični bolesnici trebali bi izbjegavati teže fizičke aktivnosti. Sjeverno strujanje dodatno će pojačavati osjet hladnoće, stoga je neophodno povesti brigu o primjerenom odijevanju.

U Sarajevu oblačno sa susnježicom ili slabim snijegom. Jutarnja temperatura zraka oko – 1 °C, a najviša dnevna oko 2 °C.

abcpotal.info

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading