Select Page

Misa polnoćka u Masnoj Luci okupila veliki broj vjernika

Misa polnoćka u Masnoj Luci okupila veliki broj vjernika

Na Badnju večer u crkvi svetog Ilije u Masnoj Luci okupilo se mnoštvo vjernika kako bi na misi polnoćki dočekali rođenje Isusovo. Sveto misno slavlje predvodili su fra Petar Krasić, fra Vinko Mikulić Bajević i fra Ante Marić koji nas u svojoj propovijedi potiču na odvažnost u životu i otvorenost prema novorođenom sinu i životu uopće.

masna luka - polnocka 4

Otvorena srca i sa sjajem u očima pjevale su se najljepše Božićne pjesme. Ove godine članovi Frame Mostar Patricija Knezović, Marija Čuljak i Jelena Skoko uz gitaru i sintesajzer predivno su vodili pjevanje, a svima iza pričesti podarili pjesmu “TIHA NOĆ”.

masna luka - polnocka 5

Nakon mise vjernici su se okupili u galeriji na domjenku koji je organizirala fratarska kuća zajedno sa domaćicama i ostalima koji su upotpunili stol kolačima, domaćim kruhom i ostalim tradicionalnim proizvodima bez kojih blagdanski stol ne bi bio potpun.

masna luka - polnocka 10

I ove godine crkva je zablistala u svom božićnom ruhu, okićenom jelkom i velikim jaslicama za što su zaslužni Jozo-Jojo Mikulić, Zoran Bakula Ćićanović, fra Vinko Mikulić Bajević , zajedno s njima Ruža, Neda, Andrea, Kristina i Antonela. Ovim putem želimo im se zahvaliti, kao i Frami Mostar, što su dali svoj doprinos i uljepšali još jednu misu polnoćku.

masna luka - polnocka 8

Vani miriše na snijeg, a na zemlji ga već ima nekoliko centimetara … ovo je još jedna polnoćka u predivnom zimskom ambijentu u srcu planine. Nadamo se da će i naredne polnoćke u crkvi svetog Ilije u Masnoj Luci biti ispunjene obiljem vjernika i postati tradicija mnogim obiteljima.

Blidinje.NET

OGLASI

Loading