Select Page

Spektakl borilačkih sportova ove subote u Posušju: Gledat ćemo odlične mečeve boksa, tajlandskog boksa i kickboxinga

Spektakl borilačkih sportova ove subote u Posušju: Gledat ćemo odlične mečeve boksa, tajlandskog boksa i kickboxinga

profesionalnom boksu. Još jednu borbu u boksu imat će Miladin Vranješa i Nikica Radonić, također u profesionalnom boksu. U ženskoj kategoriji profesionalnog boksa susrest će se Katarina Vištica i Katarina Jokanović. Jednu borbu amaterskog boksa odradit će i Ivan Miloš iz Posušja  i Marino Rotim iz Širokog Brijega.

Petar Drežnjak  će su tajlanskom boksu sukobiti s Eugenom Laljakom. To je super teška kategorija, posljednja borba večer u Posušju i za ljubitelje ovih sportova prava sportska poslastica. U ženskoj kategoriji ovog sporta snage će odmjeriti Naomi Dvornik, prvakinja Hrvatske u tajlandskom boksu i Nikole Buljan, prvakinja Hrvatske u Low kicku.

U kickboxingu, odnosno u disciplini K1, u prvoj borbi susrest će se Gabrijel Marinović iz Sinja i Luka Bakula iz Posušja. Druga Borba će biti Lovro Bošnjak i Anđelko Lasić.

U disciplini Low kick Marin Penava i Frane Knezović će odmjeriti snage u muškoj konkurenciji, a u ženskoj kategoriji borbu će imati Gabriela Pavlinušić i Mirjana Madunić.

Posebni gosti su Petar Miloš, Damir Beljo, Antonio Plazibat, kao i predstavnici krovnih institucija Hrvatske i Bosne i Hercegovine saveza kickbox, box, ali tajlandski box.

U dorani u Posušju je predviđena platforma, ulaženje boraca, veliki videozid, zanimljiv revijalni dio s Antonijom Mitrom i Borom Balanserom. Službeno vaganje će biti večer prije kupa u motelu Penava. Također cijeli spektakl snimat će i Radiotelevizija Herceg – Bosne, a termin emitiranja će biti naknadno određen.

Miljenko Kutleša Roša je za naš radio istaknuo iznimno zahtijevnu organizaciju ovog događaja, kako u smislu okupljanja sportaša, tako i pripreme dvorane, tehničkih detalja, ali i financijske konstrukcije koja jeoš nije zatvorena. „Stoga ovim putem pozivam sve koji bi htjeli sponzorirati događaj da nam se jave, a svima onima koji su već dio organizacije i njezinog finaciranja, od srca najljepša hvala“, istaknuo je Roša za naš radio.

Radioposusje.ba

OGLASI

Loading