Select Page

Splićanin podvodio svoju djevojku iz Tomislavgrada za 250 eura po satu

Splićanin podvodio svoju djevojku iz Tomislavgrada za 250 eura po satu

Upoznali smo se jednu noć u kafiću u Splitu nakon čega smo se dopisivali preko Facebooka i Vibera, a onda mi je unajmio stan i uveo me u prostituiranje – ispričala je 19-godišnjakinja iz Tomislavgrada koja je u dva mjeseca zaradila najmanje 50.000 kuna opslužujući mušterije koje joj je nalazio V.B.(32) iz Splita, osuđen na uvjetnu kaznu zatvora zbog podvođenja.

Presudom Općinskog suda u Splitu V.B. je osuđen na šest mjeseci zatvora uz rok kušnje od 2 godine i vraćanje 15.000 kuna koliki je bio njegov udio od ukupne zarade.
U svojoj izjavi 19-godišnjakinja je opisala kako se zaljubila u 32-godišnjaka, što je na kraju dovelo do ilegalne djelatnosti.
– Znala sam da je on u braku, bio je slatkorječiv i rekao mi je da je u brakorazvodnom postupku. Predložio mi je zajednički život u Splitu, a kako sam ja namjeravala studirati, svidjela mi se njegova ideja da pronađe stan u kojemu ćemo živjeti. Zaljubila sam se i bez puno razmišljanja prihvatila – opisala je djevojka prvo razdoblje svojeg odnosa s V.B.-om.

7000 kuna za školovanje

Međutim, zajednički život pokazao se tek uvertirom za podvođenje.

– Jedne večeri smo gledali na televiziji emisiju o prostitutkama i on me upitao: “Bi li ti to radila?” Odgovorila sam mu: “BiH za veću svotu novca!” Meni je to bio izazov i zagrijala sam se za ideju. Kazao mi je kako će pronaći dobru internetsku stranicu za oglašavanje te smo zajedno osmislili tekst oglasa. Oglašavala sam se pod imenima Lucija i Anika. Za sat klasičnog i oralnog seksa naplatila bih 250 eura. U dva mjeseca 30-ak puta sam pružila seksualne usluge 20-orici klijenata – priznala je 19-godišnja nesuđena studentica.

Ilegalna djelatnost obavljala se od rujna do studenoga prošle godine, a V.B. je odredio da njoj pripadne 70 posto, a njemu 30 posto od zarade. Po cijeni od 250 eura u protuvrijednosti od 1875 kuna po satu zarada se popela na najmanje 50.000 kuna od kojih je V.B. uzeo 15.000 kuna, a ostatak predao njoj. Djevojka je također izjavila kao mu je dala još 7000 kuna da štedi za njeno školovanje.

– Novac sam trošila na odjeću, obuću… Sada mi je žao zbog svega – izjavila je.

Osim iskaza djevojke kao dokaz u spisu su pregledani i ispisi oglasa sa stranice www.cro-escort.com.

Slobodna Dalmacija

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading