Select Page

Sport i humanost još jednom pobijedili u posuškoj dvorani

Sport i humanost još jednom pobijedili u posuškoj dvorani

Posušani će dugo pamtiti događaj koji se zbio u posuškoj Gradskoj sportskoj dvorani. Mnoge je privukao revijalni i humanitarni susret veterana NK Rakitno i kolega iz NK Hajduk iz Splita. To je bila dobra zamisao jer Posušani vole sport i događaje, posebice kada su humanitarnog karaktera, kao što je bio i ovaj za bolesnog dječaka Petra iz Rakitna.

nkrak

Hajdukovci nisu bili prejaki i kompletni pa su ih nadopunili neki veterani iz Posušja i Širokoga Brijega, a među njima je bio nekad standardna Hajdukova špica Stanko Bubalo.

nkrak-hajd2_pec_bih_041216

Igralo se sportski, hajdukovci su bili malo bolji i na kraju uspjeli pobijediti domaćina. S dva pogotka Bubala bilo je 2:1 za Splićane. No, rezultat je bio sporedan i revijalan. Puno važniji bio je cilj radi kojeg je i organizirana ova humanitarna nogometna utakmica. Potaknuo je suradnju veterana i slične akcije. Ovaj događaj uveselili su mnogi, pa i poznate pjevačke zvijezde. Nastup mladih sportaša u brojnim sportovima pokazao je mnogima na punim tribinama kako je Posušje mjesto mladosti i sporta. I još nešto što je potvrđeno – kraj dobrih ljudi. Pred nadolazeći Božić u Posušju se već osjete radost i veselje.

vecernji.ba

OGLASI

Loading