Select Page

SRAMOTA: Ljutnju i bijes Trebinjci iskalili na vratima svlačionice u Posušju

SRAMOTA: Ljutnju i bijes Trebinjci iskalili na vratima svlačionice u Posušju

Danas su važnu utakmicu u borbi za ostanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine odigrali Posušje i Leotar. Domaćin je slavio, a nisu to baš športski podnijeli u gostujućim redovima.

Jedini gol na ovoj utakmici postigao je Milanović na asistenciju Begića u 57. minuti ovog susreta, te na taj način postao današnji junak svoje ekipe.

Gosti su itekako razočarani nakon današnje utakmice, tim više što su u 89. minuti ostali bez Đoke Milovića koji je dobio direktan crveni karton kada je napravio nesportski potez, točnije udario je rukom u lice jednog domaćeg igrača.

Poraz i crveni karton izazvali su očigledno vrlo negativne emocije kod gostiju, a jedan od njih svoj bijes i ljutnju iskalio je na vratima svlačionice namijenjene gostima na Mokrom docu.

Prema fotografijama koje su nam ustupljene iz redova domaćina, vidi se oštećenje od udarca, najvjerojatnije nogom.

Jasno je kako su gosti još uvijek bili vruće glave i pod dojmom s tek završene utakmice, no to ne mijenja činjenicu kako će morati nadoknaditi štetu domaćinu.

Nakon ove utakmice Posušje je na osmoj poziciji s 30 bodova koliko ima i sedma Sloga. Leotar je pretposljednji s 26 bodova, koliko ima i Igman, no momčad iz Konjica tek će sutra igrati svoju utakmicu i to protiv Borca u Banjoj Luci.

Sljedeće kolo igra se već u srijedu i četvrtak. Posušje će u goste kod još jednog konkurenta za ostanak, ekipi Tuzla Cityja, dok će Leotar ugostiti Slobodu i biti će to utakmica pretposljednjeg i posljednjeg tima na ljestvici.

Osim ovih klubova, u borbi za ostanak je i Tuzla City koja trenutno gubi na Koševu od Sarajeva.

SportSport.ba

OGLASI

Loading