Select Page

SSŠ POSUŠJE: Učenici na edukaciji kod “Barber shopa”

SSŠ POSUŠJE: Učenici na edukaciji kod “Barber shopa”

Učenici Srednje strukovne škole Posušje – frizeri i njihova mentorica Gabrijela su uz svoj redovni plan i program praktične nastave imali i jedan poseban posjet koji je bio i edukativnog karaktera.

Naime, ugostili su bivšeg učenika škole koji je završio školovanje u prvoj generaciji frizera, Željka Lončara.

On je danas jedan od poznatijih posuških frizera, vlasnik je “Barber shopa” te sudjeluje na svjetskim natjecanjima i postiže iznimne rezultate. Nedavno je na svjetskom natjecanju koje je održano u Parizu, kao član BiH reprezentacije frizera osvojio 4. mjesto.

Njegov rad i njegova postignuća su na ponos kako školi, tako i cijeloj Općini, a drago im je što su njihovi učenici iz prve ruke mogli čuti zašto je dobro biti fizer i zašto je uvijek važno ulagati u znanje.

Frizer Željo je učenicima demonstrirao i tehnike koje on primjenjuje u šišanju te je dao prijedloge za unaprjeđenje edukativnih sadržaja za učenike frizerske struke škole.

Iz škole se zahvaljuju frizeru Želji što je izdvojio vremena za posjet učenicima. Ponosni su na njegov rad i uspjehe i raduju se ponovnom susretu s njim, poručuju iz SSŠ Posušje.

SSŠ Posušje

OGLASI

Loading