Select Page

ULICE POSUŠJA SU PRAZNE, GRAĐANI OZBILJNO SHVATILI UPUTE STRUKE!

ULICE POSUŠJA SU PRAZNE, GRAĐANI OZBILJNO SHVATILI UPUTE STRUKE!

Apokaliptične scene Posušja, nakon što je u stolnom Hrvatskom gradu otkriven korona virus. Civilna zaštita Federacije, a na kraju i Civilna zaštita ZHŽ i Posušja naložila je obustavljanje pružanja usluga u ugostiteljskim objektima svih kategorija, frizerskih i kozmetičkih salona i igraonica, kina, muzeja, umjetničkih galerija, bazena i kupališta, sportskih i rekreacijskih centara i sl.

Zapovijeda se trgovinama osnovnim prehrambenim artiklima na području Županije Zapadnohercegovačke, da svoj rad organiziraju po do sada prijavljenom radnom vremenu, uz osiguranje protoka kupaca i klijenata tako da se omogući potrebna socijalna distanca od najmanje 1,5 metra između osoba uz poštivanje ostalih higijensko-epidemioloških mjera.

Zabranjuju se javna okupljanja, osim u svrhe dobrovoljnog darivanja krvi, na području Županije Zapadnohercegovačke. Zapovijeda se otkazivanje svih javnih skupova u Županiji Zapadnohercegovačkoj.
U Posušju djeca na skaču na gradskim ulicama i igralištima, sve je zatvoreno, a na stadionu Mokri Dolac i u gradskom parku ne čuje se vrisak i veselje djece. Građani Posušja ozbiljno su shvatili upute struke i Posušje je spremno. Kroz nekoliko fotografija pogledajte kako izgledaju ulice u gradu. Grad je doslovce pust, jedino rade oni objekti koji to moraju. Ekipa portala poručuje svim građanima Posušja, da se drže striktno uputa Civilne zaštite.

https://www.posuski.info/

OGLASI

Loading