Select Page

Stigao certifikat Guinness-a: Zastava Hrvatske je najveća razvijena pod vodom

Stigao certifikat Guinness-a: Zastava Hrvatske je najveća razvijena pod vodom

U središte Sportsko ekološke udruge Hercegovina (SEUH) u Mostaru je napokon stigao, dugo očekivani certifikat-potvrda iz sjedišta Guinness world records kojom je pokušaj obaranja Guinness-ovog rekorda u disciplini „najveća zastava razvijena pod vodom“ i službeno priznat, a postignuti rekord proglašen službenim, priopćio je SEUH Hercegovina.

Podsjećamo na pokušaj članova-ronilaca SEUH-a i Ekološko roniteljskog kluba TIMUN iz Gradca, učinjen u Gradcu dana 25.06.2019. godine da razviju pod vodom zastavu veličine 200 metara četvornih, do tada najveću na svijetu. Pokušaj je bio uspješan, ali je bilo važno zadovoljiti i stroge Guinness-ove norme o dokumentiranju istog.

Na kraju je sve završeno uspješno i Guinness-ov certifikat, kojim je dodijeljena titula „OFFICIALLY AMAZING“, ponosno krasi zidove SEUH-ovog sjedišta u Mostaru.

– Smatramo da smo ovim projektom i njegovim postignućem znatno doprinijeli promociji ronjenja, te afirmaciji naše lokalne zajednice, te ćemo i u buduće nastojati implementirati slične, a nadasve originalne i interesantne projekte, navodi SEUH u priopćenju.

vecernji.ba

OGLASI

Loading