Select Page

Našim majkama

Našim majkama

Sretan Majčin dan tebi koja djecu viđaš ljeti kada dođu na odmor sa svojom obitelji. Željna djece i unučadi koja ti budu najveća radost ta 2 tjedna u godini. Danas će te nazvati jer nedjeljom uvijek zovu. Plakat ćeš pola sata nakon poziva. Život se sveo na nedjeljni poziv.

Sretan ti Majčin dan. Znamo svi da još čuvaš ruže od papira i da ih svake godine sa slikama pregledavaš.

Sretan Majčin dan i tebi koju neće ni danas nitko nazvati. Njegova slika je u svakoj prostoriji kuće. Svaki zvuk automobila te sjeća na njega. Da je živ, oprosti kada se vrati imati će 30. Vjeruješ da bi već i unučad imala. Jedno znam, on je ponosan na tebe. Bila si mu najbolja mater. Sretan ti tvoj dan.

Sretan dan tebi koja godinama lutaš po bolnicama i suze ti klize niz lice kada prođeš kraj djece i ponosnih roditelja. Najviše mrziš obiteljska okupljanja jer znaš da ce netko biti dovoljno nepristojan i pitati ono zbog čega plačeš. Ja vjerujem da će Bog uslišiti tvoje molitve. Znam da ćeš biti najdivnija mater.

Sretan Majčin dan tebi koja nisi rodila al’ si mater svima oko sebe. Najviše si mater njemu koji nosi tvoje prezime od nedavno i svu tvoju ljubav. U sjećanju nosi djecu iz doma dok ga grliš na najjače Ti si mater ipo!

Sretan Majčin dan tebi koja si i mater i ćaća dok radiš dvije smjene da se ne osjete manje vrijednim od prijatelja. Jednoga dana će se sve isplatit i držat ce te k’o kraljicu. Ako itko zaslužuje to si ti. ❤

Sretan Majčin dan tebi koja si imala tu sreću i blagoslov jutros otvoriti njenu čestitku koju ti je napravila u školi. On nije jer ne voli crtat’ ali ti je dao najveću pusu. Nosiš im jednu seku i bojiš se kako ce reagirati Ti si trenutno najsretnija žena svijeta. Želim ti da ostaneš…

Sretan vam Majčin dan kraljice.. Želim vam svaki dan da se budite odmorne sa smiješkom dok vam oni skaču po krevetu. Želim vam da se vas osmijeh razvuče u ponos jednoga dana.

Zaslužile ste. ❤

Josipa Milas

OGLASI

Loading