Select Page

Stipić asistent u pobjedi Croatie (Z)

Stipić asistent u pobjedi Croatie (Z)

Nastavljamo pratiti nastupe naših Posušana koji su angažirani u nogometnim klubovima u BIH i inozemstvu.

U ovom kolu imali su uspješne nastupe budući da je od osam klubova za koje nastupaju naši Posušani njih sedam slavilo prošli vikend uz jedan remi.

Prošli vikend nisu bili pucački raspoloženi, ali su gotovo svi ubilježili nastupe za svoje momčadi.

U 9. kolu PL BiH Široki Brijeg je na Pecari s 1:0 pobijedio Vitez. Cijelu utakmicu odigrao je Josip Barišić.

Vrlo dobar nastup imao je Silvije Begić u momčadi ruskog drugoligaša Orenburga, koji je u 15. kolu slavio na domaćem terenu protiv Shinnika 1:0.

silvije begic 2

U 2. HNL Lučko je u posljednjoj minuti odnijelo pobjedu u Solinu s minimalnih 1:0, a Tomislav Barišić igrao je do 89. minute.

Cijeli susret u pobjedi Čapljine kod Iskre od 1:2 odigrao je Nikola Leko, koji je u prošlom kolu bio strijelac protiv Bosne.

U 3. HNL bilježimo pobjedu Croatie iz Zmijavaca protiv Zagore 2:0 za koju su svih 90. minuta odradili Ante Seradrušić, Ante Dario Stipić koji je asistirao za gol te Zvonimi Begić koji je protiv Zagore nosio kapetansku traku. Paško Čuljak nije bio u kadru momčadi u pobjedi Zmaja nad Imotskim. Pobjedu je zabilježio i Primorac (B) za kojeg je cijelu utakmicu odigrao Nikola Marić i koji je zaradio žuti karton. Na vratima Osijeka II bio je standardni Luki Kukić, a na gostovanju su pobjedili ekipu Belišća 1:0 u kojoj je Luka proglašen igračem utakmice.

OGLASI

Loading