Select Page

Stižu oblaci koji donose kišu u Hercegovini i snijeg u Bosni

Stižu oblaci koji donose kišu u Hercegovini i snijeg u Bosni

Nakon iznimno niskih temperatura s kojima smo ispratili staru i ušli u novu godinu, kada su se temperature zraka spuštale ispod ništice i do dvoznamakastog podjeljka Celzijeve ljestvice, danas će u BiH bit djelomično sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Stiže promjena vremena. Već u popodnevnim satima lagano stižu oblaci sa zapada koji će u večernjim satima prekriti nebo, uz mogućnost i lagane kiše.

Jutarnje temperature bit će od -6 do -1, na jugu od -1 do 4, a dnevne od 3 do 9, na jugu od 7 do 11 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Već u utorak stižu obilnije oborine, kiša u južnim dijelovima BiH, dok će u središnjim dijelovima zalepršati pahuljice. U srijedu će oblaci nestati, a temperatura zraka ponovno se vratiti na negativnu vrijednost.

Tvrdnje meteorologa kako će ovo biti najhladnija zima u posljednjih nekoliko godina u cijeloj regiji se polako ostvaruje. Naime, kako je tvrdio Đorđe Đurić da nas ove godine očekuje dosta oštrija zima, a klimatolog Vladimir Bilak da će u posljednjih nekoliko godina ovo biti najhladnija zima s posebno niskim temperaturama u siječnju, te najave se ostvaruju.

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading