Select Page

Stižu padaline u BiH: Očekuje nas kiša, a potom i snijeg

Stižu padaline u BiH: Očekuje nas kiša, a potom i snijeg

Danas u većem dijelu Bosne umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove s maglom i niskim oblacima, koja ponegdje može biti i dugotrajna. U Hercegovini i na zapadu Bosne malo do umjereno oblačno i sunčano. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura od 0 do 5, na jugu do 9, a dnevna od 8 do 12, na jugu od 13 do 17 stupnjeva.

Sutra u Bosni pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini prije podne sunčano, uz postupno naoblačenje. Poslije podne s kišom, a u višim područjima sa susnježicom i snijegom.

U večernjim satima i tijekom noći, snijega će biti i na 700 metara nadmorske visine, uglavnom u središnjim i zapadnim područjima. Jutarnja temperatura od 0 do 5, na jugu do 9, a najviša dnevna od 3 do 9, na jugu do 12 stupnjeva.

Poslije podne i krajem dana, postupan pad temperature zraka.

Subota – u središnjim i istočnim područjima sa slabim snijegom i susnježicom uglavnom prije podne. U ostalim dijelovima umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Jutarnja temperatura od -3 do 2, na jugu do 5, a najviša dnevna od 1 do 7, na jugu od 10 stupnjeva.

Nedjelja – malo do umjereno oblačno i sunčano. U jutarnjim satima s mrazom. Po kotlinama i uz riječene tokove moguća je magla ili niska oblačnost.

Jutarnja temperatura od -3 do 3, na jugu do 6, a najviša dnevna od 3 do 8, na jugu do 11 stupnjeva.

OGLASI

Loading