Select Page

Prema podacima AccuWeathera: Sveta Kata donosi nam snijeg na vrata

Prema podacima AccuWeathera: Sveta Kata donosi nam snijeg na vrata

Sljedećeg tjedna u Bosni i Hercegovini očekuje nas uglavnom sunčano vrijeme s dnevnim temperaturama od 11 do 20 stupnjeva Celzijusa, dok su već 25. studenog najavljene snježne padaline.

Prema podacima Federalnog hidrometeorološkog zavoda, u ponedjeljak u Bosni i Hercegovini možemo očekivati više oblačnosti prijepodne dok će u drugoj polovini dana prevladavati pretežno sunčano. Najviša dnevna temperatura zraka bit će između 14 i 20 stupnjeva.

Većina stanovnika BiH će u ponedjeljak biti boljeg raspoloženja uz primjerenu radnu motivaciju.

“Više opreza prilikom boravka na otvorenom neophodno je u jutarnjim i večernjim satima, kada će biti dosta hladnije u odnosu na ostatak dana. Također je, uslijed stabilnih vremenskih prilika, moguće i nešto veće zagađenje zraka u urbanim sredinama, o čemu bi trebali povesti brigu”, preporučuju iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Sunčano vrijeme i u utorak s najvišim dnevnim temperaturama zraka između 13 i 20 stupnjeva.

Blagu promjenu temperature možemo očekivati u srijedu, kada će prevladavati pretežno oblačno vrijeme. Najviša dnevna temperatura zraka većinom će se kretati između 11 i 17 stupnjeva.

Već u četvrtak očekuje nas ponovno sunčano vrijeme uz malu do umjerenu naoblaku, s najvišim dnevnim temperaturama zraka od 11 do 20 stupnjeva.

Kako piše Klix, prema podacima AccuWeathera u BiH se od 23. studenog očekuje nagla promjena vremena, pa su u srijedu (25. studenog) najavljene i snježne padaline.

OGLASI

Loading