Select Page

Studenti osam akademija likovnih umjetnosti za Dom Marija naša nada

Studenti osam akademija likovnih umjetnosti za Dom Marija naša nada

Udruga za razvoj, okoliš i kulturu EKO ZH-a sa sjedištem u Širokom Brijegu  i ove godine organizira virtualnu izložbu umjetničkih radova nastalih na likovnoj koloniji u Parku prirode Blidinje.

Vrijedni studenti akademija likovnih umjetnosti  iz Širokog Brijega, Trebinja, Banje Luke, Sarajeva, Beograda, Cetinja, Rijeke i Niša izradili su 70 umjetničkih dijela. Prekrasni blidinjski krajolici bili su izvor nadahnuća za  mlade studente pa tako sve slike sadrže motive iz prirode. koji prikazuju raskoš prirodnih ljepota prikazanih na platnu.

Kako je riječ o virtualnoj izložbi, ona je dostupna svima te svima omogućuje da umjetnička djela dožive na jedan novi i drugačiji način iz udobnosti vlastitoga doma. Također je važno naglasiti da je izložba humanitarnog karaktera te će sva prikupljena sredstva od prodaje slika biti donirana Domu za djecu s posebnim potrebama Marija naša nada u Širokom Brijegu.

Izložba će bit otvorena do ponedjeljka, 31. siječnja 2022. Inspiracija dolazi uz znatiželju, opuštenost, pažnju i slobodu. Poklonici umjetnosti svoju inspiraciju mogu doživjeti  klikom na link. Za sve dodatne informacije o ponuđenim slikama zainteresirani mogu  kontaktirati Udrugu za razvoj okoliša i kulturu EKO ZH-a na  info@ekozh.org.

vecernji.ba

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading