Select Page

Stuttgart Topas cup 2015. – Nafi II prvo mjesto, Caffe Tropicana zaustavljena u četvrtfinalu

Stuttgart Topas cup 2015. – Nafi II prvo mjesto, Caffe Tropicana zaustavljena u četvrtfinalu

Momčad Nafi II iz Stuttgarta pobjednik je Tradicionalni malonogometnog turnira Topas Cup 2015. koji su ovog vikenda igrao u Stuttgartu, u organizaciji Caffe bara Topas. U finalnoj utakmici Nafi II je nakon jedanaesteraca bio bolji od odlične momčadi Caffea Forum.

Do finala Nafi II je imao težak put. Najprije su u morali pobjediti dobru momčad Uvijek vjerni da bi u polufinalu bili bolji od momčadi Ibis Stuttgart sa 1:0. Caffe Forum je u polufinalu spretno i sretno pobjedio favoriziranu momčad Letzte Instanz tek nakon izvođenja kaznenih udaraca.

tropicana ekipa

Već prvog dana turnira dogodilo se nekoliko iznenađenja od kojih je najveće ispadanje lanjskih finalista, momčadi Dica Dalmacije. Dica Dalmacije kao ni Cro Cafe Geislingen nisu prošli skupinu u kojoj među 16 najboljih idu Široki Brijeg i Cafe Forum iz Stuttgarta.

Uz odličnu momčad MNK Širokog Brijega i Cafe Forum u drugi krug ušli su još Cafe Topas, MNK Vodice, U-19 Boeblingen, Tika-Taka Muenchen, Ibis Hotel Stuttgart (malonogometaši iz Zadra), Cro Boys Karlsruhe, Cro Cafe Team Stuttgart Feuerbach, ProtexKipa Stuttgart, Uvijek Vjerni Stuttgart, Ibis Weilendorf, Beta Boys Muenchen, Nafi Stuttgart (malonogometaši iz Sarajeva), Letzte Instanz Stuttgart (malonogometaši iz Mostara) i Cafe Tropicana (malonogometaši iz Posušja) koji su turnir završili s četiri pobjede i jednim porazom.

fenix-magazin.com/posusje.net

OGLASI

Uljepšaj Božić drugima!

Frama Posušje i ove godine organizira humanitarnu akciju „Uljepšaj Božić drugima“ za potrebite u...

Loading