Select Page

Suradnja Posušja i Hrvatske Kostajnice nastavljena na kulturnom polju

Suradnja Posušja i Hrvatske Kostajnice nastavljena na kulturnom polju

U Hrvatskoj Kostajnici ovaj vikend boravi izaslanstvo općine Posušje, predvođeno načelnikom Antom Begićem, njegovim suradnicima i članovima kulturno umjetničkog društva Fra Petar Bakula, koje je ugostio gradonačelnik Dalibor Bišćan.

Drugi vikend u listopadu rezerviran je za Kestenijadu u Hrvatskoj Kostajnici, manifestaciju koja u tri dana održavanja nudi raznolik i zanimljiv program.

U sklopu programa na središnjoj pozornici na Trgu Nikole Šubića Zrinskog među brojnim kulturno umjetničkim društvima predstavio se KUD Fra Petar Bakula sa pjesmama i plesovima posuškog kraja.

Nakon uspješnog apliciranja sa zajedničkim projektima općine Posušje i grada Hrvatske Kostajnice u sklopu Programa prekogranične suradnje između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine za 2022. godinu, ovime je nastavljena suradnja i dodatno jačanje međusobnih odnosa i povezivanja između ove dvije institucije, danas je to bilo na polju kulture.

Načelnik Begić i gradonačelnik Bišćan izrazili su zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom te obostranom željom da se ona nastavi i proširi.

OGLASI

Loading