Select Page

Svadbeni saloni u ŽZH mogli bi raditi uvećanim kapacitetom?

Svadbeni saloni u ŽZH mogli bi raditi uvećanim kapacitetom?
Svadbeni saloni u Županiji Zapadnohercegovačkoj mogli bi raditi uvećanim kapacitetom prijema gostiju od Uskrsa odnosno od 4. travnja 2021. godine, neslužbeno doznaje portal Jabuka.tv.

Naime, u srijedu je u Širokom Brijegu održan sastanak predstavnika osam svadbenih salona s područja ŽZH s načelnikom Stožera civilne zaštite ŽZH Dragom Martinovićem i ravnateljicom Zavoda za javno zdravstvo ŽZH Andreom Jurić.

Sastanak je bio konstruktivan i zadovoljavajući. Naišli smo na razumijevanje od strane ravnateljice Zavoda doktorice Jurić i načelnika Stožera Drage Martinovića te obje strane mogu biti zadovoljne, izjavio je za portal Jabuka.tv direktor ljubuškog hotela Bigeste.

Kako neslužbeno doznaje portal Jabuka.tv, svadbeni saloni na području ŽZH od Uskrsa bi mogli raditi uvećanim kapacitetom s produljenim radnim vremenom ako dnevna incidencija slučajeva koronavirusa u ovoj županiji bude manja od 50.

Podsjećamo, zbog mjera Stožera civilne zaštite ŽZH svadbeni saloni trenutačno mogu primiti maksimalno 100 gostiju dok je im je radno vrijeme ograničeno do ponoći.

Kako doznajemo, Stožer bi o popuštanju mjera, kada je u pitanju rad svadbenih salona, trebao odlučivati tijekom idućeg tjedna.

(www.jabuka.tv)

OGLASI

Loading