Select Page

Sve je spremno za 12. Vinski turnir u golfu Posušje 2020, turnir gdje svi igrači igraju opušteno

Sve je spremno za 12. Vinski turnir u golfu Posušje 2020, turnir gdje svi igrači igraju opušteno
Odavnina kažu, “Bijelo vino za smijeh, a crno vino za grijeh”. Smijeh će biti kada promašimo udarac, a grijeh će biti ako ga promašimo, usmijehu govori domaćin Mario Mandurić.

Priču o ovom turniru počimamo pod sloganom “Oću da nam bude lipo” u subotu (24. listopada) na Golf terenu Topala u Posušju, održat će se 12. “Vinski turnir u golfu Posušje 2020”.

Turnir s izuzetno pozitivnom energijom pun solidarnosti i razumijevanja, golf turnir na kojem svi sudionici igraju opušteno, možda i zbog vina, ali i s pobjedničkom ambicijom, jer uz pehar glavna nagrada je pršut.

Ovo je jedan specifičan turnir na kojem se promovira golf u Posušju i u Hercegovini, ali promovira se i općina Posušje u  Županiji Zapadnohercegovačkoj, zajedno s vinom, kazao je organizator ovog turnira Mario Mandurić iz Golf kluba Posušje, pozivajući sve da lijep subotnji dan iskoriste dolaskom na posuški golf teren i uživaju u dobroj igri golfera i druženju.

Mandurić je, uz to, na turnir najavio dolazak više od pedesetak golfera iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, ali i što je za ovaj kraj jako neobično i golfere iz SAD-a, Kanade, uz dolazak više profesionalnih igrača golfa.

Također, jako zanimljiva priča ovog turnira, na dvije rupe koje domaćin odredi bit će postavljeno vino i pršut gdje se može stati, narezati pršuta i zameziti i naravno popiti 1 dcl vina (koje tko želi, crno ili bijelo) i s time briše jedan udarac u igri.

Npr. ako netko na rupi završi s četiri udarca i popio je 1 dcl vina, pišu mu se tri udarca. Tako će na našem terenu Topala bit će omogućeno na dvije rupe, ističu organizatori.

Kao uvertira ovom sportskom događaju koji počinje u subotu, u petak, večer uoči turnira, u restoranu Fontana u Posušju bit će party na kojem će golfere, ali i druge goste zabavljati dobro poznati i uhodani dvojac iz Maxime, Ljubuški.

(www.jabuka.tv)

OGLASI

Loading