Select Page

Svečano otvoren novi Prodajni centar Divna

Svečano otvoren novi Prodajni centar Divna

Uz mnoštvo okupljenih Posušana, u nazočnosti predstavnika Općine Posušje, domaćih gospodarstvenika, kao i onih iz dugih krajeva BiH i inozemstva, jutros je na Južnoj obilaznici u Posušju svečano otvoren novi Prodajni centar Divna.

Na početku ovog događaja nazočnima je predstavljen rad tvrtke Penava u sklopu kojeg djeluje PC Divna kao i značajke novog centra. Tako prema rečenom, novi objekt prostire se na 2700 metara četvornih, a u sklopu njega uposleno je novih 35 radnika.

Potom je uz nekoliko prigodnih riječi fra Milana Lončara uslijedio blagoslov objekta, djelatnika i svih nazočnih.

divna 2

U nastavku svečanosti obratio se i Općinski načelnik općine Posušje Branko Bago. Uz upućivanje čestitki obitelji Penava prigodom otvaranja novog prodajnog centra, načelnik Bago je izrazio nadu kako će, ne umanjujući značaj ovog projekta, sljedeća investicija tvrtke Penava biti proizvodnog karaktera. „Jedino ona jamči gospodarsku „žilavost“ i opstanak naših žitelja“-zaključio je Bago.

divna 3

Općinskom načelniku pripala je čast otvoriti novoizgrađeni prodajni centar, a svečanu vrpcu je prerezao uz pomoć jednog od najmlađih članova obitelji Penava.

Na kraju je upriličen obilazak novoizgrađenog objekta te domjenak uz koji su se gosti neformalno družili.

divna 4

Za istaknuti je i humanu gestu vlasnika tvrtke Penava g. Branka Penave koji je prigodom današnje svečanosti uručio donaciju socijalno ugroženoj obitelji Petričušić, za koju se kroz humanitarnu akciju prikupljaju sredstva za izgradnju kuće.

divna 5

opcina-posusje.ba

OGLASI

Loading