Select Page

Svečano otvorena Lasta, Ćorluka preuzeo austrijski brend

Svečano otvorena Lasta, Ćorluka preuzeo austrijski brend
Veliku transformaciju u posljednjih nekoliko godina doživjela je tvrtka Lasta iz Čapljine koja je svečanim otvaranjem dokazala da ponovno ‘leti’.

Veliki broj gostiju okupio se ispred Lastinog pogona i na taj način podržali su otvaranje tvornice i ostali oduševljeni onim što vide.

Čapljinsku Lastu kupio je Petar Ćorluka, vlasnik Violete iz Gruda, a u Lastu je do sada uložio preko 20 milijuna eura.

Lastini proizvodi od početka 2022. godine nalaze se na policama trgovina diljem Bosne i Hercegovine, a potražnja za njima je izrazito velika.

U BiH su već zapaženi rezultati u prodaji i proizvodnji. Širit ćemo proizvodnju, širit ćemo tržišta. Sada su nam cilj susjedna tržišta, a širit ćemo se što dalje i više možemo, kazao je.

Na novim strojevima i u proizvodnji radi preko 100 radnika u dvije smjene, a kako ističu iz Laste planirana su i nova zapošljavanja i povećanje proizvodnje.

Pri samom dolasku pred Lastu jasno je kako Lasta može stajati rame uz rame sa najvećim tvrtkama iz regije jer osim solarnih panela na cijeloj tvrtki i navedenim činjenicama, Lasta se može pohvaliti zanimljivim eksterijerom – od zelenih površina, stabala i parkinga.

Svečano otvaranje bila je samo uvertira u ono što tek dolazi. Osim štrudle od čokolade i smokve i poznatog Linđe u trgovine uskoro stižu i ostali Lastini proizvodi.

Uskoro opširnije i više fotografija…

(www.jabuka.tv)

OGLASI

Loading