Select Page

TAEKWODNO: Na međunarodnom turniru “Poskoci” osvojili tri zlata i srebro

TAEKWODNO: Na međunarodnom turniru “Poskoci” osvojili tri zlata i srebro

Nakon ljetne pauze posuški taekwondoaši su nastavili nizati odlične rezulate. Na međunarodnom turniru u Hadžićima nastupilo je više od 170 natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine.

Taekwondo ”Poskok” iz Posušja predstavljala je ekipa od četiri natjecatelja koje je vodio trener Petar Boban. U seniorskoj konkurenciji boje Posušja branio je Antonio Jažo koji je osvojio zlatnu medalju. U konkurenciji juniorki nastupile su tri posušanke i izborile se za dvije zlatne i jednu srebrnu medalju.

Zlatne su osvojile Ivona Galić i Lucija Bašić, a srebrnu Mihaela Senjak. Posuški „poskoci“ su ovim rezultatima osvojili pehare za najbolji klub u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji, a Lucija Bašić je proglašena najboljom juniorkom turnira.

Još nekoliko međunarodnih turnira

Taekwondo klub „Poskok“ do kraja godine očekuje još nekoliko međunarodnih turnira i jedan turnir „G1“ kategorije na kojem će nastupiti više od 1200 najboljih natjecatelja iz cijelog svijeta, a održat će se u Areni Zagreb 15. i 16. Studenog.

”Naš klub se nakon ljetnog odmora vratio na tatami i polučio odlične rezultate na prvom testu. Natjecatelji treniraju svakodnevno u odličnim uvjetima i to se odražava na rezultat. U nastavku nam slijede međunarodna natjecanja u Karlovcu, Zagrebu i Livnu gdje će se naši natjecatelji testirati za nadolazeću „G1“ turnir „Croatia open“ koji će biti najkvalitetniji do sada. Priliku će dobiti i neki mlađi natjecatelji kojima će biti prvi turniri a nastupit će u Livnu i Mostaru,” izjavio je trener Petar Boban

Klub trenutno okuplja oko 100 članova od 3 do 23 godine a svaki tjedan se u Taekwondo Domu održi oko 30 treninga. Upisi za nove članove su u tijeku pa se svi zainteresirani za ovaj olimpijski sport mogu javiti i priključiti treninzima a naši rezultati su nam najbolja reklama”, dodao je Boban.

Posusje.net

OGLASI

Loading