Select Page

TAEKWONDO PREZENTACIJA U RAKITNU

TAEKWONDO PREZENTACIJA U RAKITNU

Taekwondo klub “Poskok” je svoj projekt promocije sporta i tjelesne aktivnosti “Taekwondo trening za zdraviji život” u sklopu obilježavanja Europskog tjedna sporta završila u srijedu sa dvije prezentacije u OŠ Ante Bruno Bušić u Rakitnu.

Projekt financira Europska komisija u suradnji sa Ministarstvom civilnih poslova i Federalnim ministarstvom kulture i sporta a Taekwondo klub “Poskok” je jedan od sedam organizacija u Federaciji koja je dobila povjerenje Komisije za realizaciju projekta.

Na prezentacijama se okupilo jako puno djece i njihovih učitelja i nastavnika a nazočnima se obratio ravnatelj škole g. Marin Markota koji je uvelike podržao ovaj projekt. Prezentacije je vodio glavni trener posuških taekwondoaša g. Petar Boban a u ime kluba školi je simbolično donirao jednu košarkašku loptu.

Dvadeset posuških “poskoka” kroz trening je svojim vršnjacima predstavilo svoj sport, a puno njih se i samih uključilo u trening kroz prolaženje poligona, udaranjem fokusara i taekwondo borbe. Posuški klub je prije 10 godina morao prekinuti treninge taekwondoa u sekciji Rakitno ali sad se otvorila inicijativa ponovnog pokretanja što je brzi rezultat i najveća nagrada za uloženi trud u ovaj projekt da se ukaže važnost bavljenja tjelesnom aktivnošću i sportom.

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading