Select Page

Talentirana kategorija Posušja nastupa na najjačem mogućem turniru – to je Liga prvaka za mlade

Talentirana kategorija Posušja nastupa na najjačem mogućem turniru – to je Liga prvaka za mlade

Generacija HŠK Posušje U-9 (godište 2015.) nastupa na najjačem turniru u Hrvatskoj u ovoj dobnoj kategoriji Allstar Trophy, a koji se održava u Zagrebu na terenima NK Brezovica.

Jučer su u skupini B slavili u sve tri utakmice i zasluženo zauzeli prvo mjesto.

U prvoj utkamicu slavili su protiv Istre 1961 5:1, a golove su dali K. J. Bakula, A. Petric (3) i L. Galić. Još uvjerljiviji su bili protiv Cro-Vienna sa 7:0, a redom su mrežu parali F. Mihalj (2), P. Galić, P. Ćurdo, L. Galić (2), K. J. Bakula. Dok su u posljednjoj utkamicu pobjedili Lučko 1:0, a jedini strijelac bio je I. Bago.

Danas u 12 sati igraju playoff protiv Cibalije.

Riječ je o jedinstvenom i renomiranom turniru za mlade kategorije nogometaša čiji osnovni cilj je okupiti svu djecu koja vole ovaj sport, na jedan humanitarni i nadahnjujući način koji ujedinjuje mlade nogometaše širom svijeta i ostvaruje njihov san o ‘Ligi prvaka za mlade’.

Za Posušje na turniru nastupaju :

Ivan Bago, Filip Mihalj, Andrija Petric, Pavo Galić, Petar Ćurdo, Josip Pavković, Luka Galić, Karlo Josip Bakula, Slaven Ćesić, Mate Bošnjak, Ivan Vranjković, Frano Martić, Marko Šušnjar, Ivan Kovač, Filip Čamber, Emanuel Jukić.

OGLASI

Loading