Select Page

Tekst za novu pjesmu „Ugrij mi dušu“ Tomislava Bralića i klape Intrade napisala posušanka Željka Galić

Tekst za novu pjesmu „Ugrij mi dušu“ Tomislava Bralića i klape Intrade napisala posušanka Željka Galić

Tomislav Bralić i klapa Intrade objavili su novu pjesmu naziva „Ugrij mi dušu“. Proteklih su dana na otoku Ugljanu i na stoljetnoj tvrđavi snimili i spot za novu pjesmu.

Za glazbu je zaslužan Jure Stanić, aranžman je uradio Igor Ivanović, a tekst pjesme je napisala posušanka Željka Galić.

„Spot za pismu “Ugrij mi dušu“ snimili smo u Lamjani, ispod mjesta Kali na otoku Ugljanu. Ovo je jedna ljubavna balada za koju je glazbu napisao Jure Stanić na tekst Željke Galić. Aranžman je napravija Igor Ivanović, a još jedan Igor, Igor Goić iz Zadra, naš prijatelj, snimio je spot. S njim već surađujemo dugo godina, a s Jurom i Željkom po prvi put. Zahvaljujem im što su nam dali lipu pismu, ja se nadam da je ovo još jedna u nizu lipih ljubavnih balada koje san otpiva zajedno s klapom Intrade. Nadam se da ćete svi biti zadovoljni, da ćete uživati u kadrovima spota i u zvucima nove pisme Ugrij mi dušu“, izjavio je član i glavni vokal klape Intrade, Tomislav Bralić.

U svojim spotovima Tomislav Bralić i klapa Intrade često predstavljaju manje poznate lokalitete dalmatinske kulturne baštine, a o njima kao promotorima hrvatskog turizma govori i prestižna međunarodna turistička nagrada “POVELJA F.E.S.T. 2017.” koju su dobili prije tri godine.

Spot je prožet reprezentativnim artističkim kadrovima koji će zasigurno stvoriti zanimanje kako domaće, tako i strane publike.

Tomislav Bralić i klapa Intrade poznati su kao promotori povijesnih ljepota i objekata dalmatinskoga kraja. Svojom karizmom i prepoznatljivošću nezaobilazni su u predstavljanju Zadra, Dalmacije i Hrvatske, a na svim koncertima, osobito onima u inozemstvu, redovito pozivaju publiku da dođe u Hrvatsku.

Radioposusje.ba

OGLASI

Loading