Select Page

The Voice Hrvatska: Dalje ide i druga Posušanka – Ana Širić!

The Voice Hrvatska: Dalje ide i druga Posušanka – Ana Širić!

Prvi su se predstavili natjecatelji iz Urbanova tima. Četiri mlade dame pratimo u pripremama uz savjete mentora i ekipe prije nego što dođu na pozornicu.

Emisiju otvara Natali Radovčić pjesmom “Shallow” (Lady Gaga). Vrlo emotivno uz podršku svojih navijača, ali i publike donijela je tu pjesmu na scenu.

“Love Is a Losing Game” (Amy Winehouse) izbor je Marine Ramljak kojim je plovila sigurno i s mnogo emocija.

– Velika je hrabrost potrebna da se dođe s ovakvom pjesmom, ali ako netko to može, onda si to ti, komentirao je Urban.

Korina Olivia Rogić izabrala je pjesmu “Rise Up” (Andra Day), a publika je njezinu izvedbu nagradila pljeskom i velikom podrškom.

– Imaju te zašto podržavati, dodala je Vanna Urbanovim komplimentima.

Ostala je još jedna članica njegova tima, Ana Širić, koja je svoj raskošni talent odlučila predstaviti pjesmom “Nights in White Satin” (The Moody Blues).

– Reakcija publike veća ti je nagrada od bilo čega što ću ti ja reći, komentirao je Urban. A onda je došlo vrijeme za odluku, nimalo laku za mentora, kojem su pokušali pomoći i Gobac i Vanna i Dino.

Natjecanje sigurno nastavlja Ana Širić, dalje ne prolazi Korina Olivia Rogić. Urban je odlučio da Natali Radovčić također ide dalje, a dobivši mentorovo “možda”, Marina Ramljak pričekat će još tjedan dana do konačne odluke.

Tako je Posušje nakon Ivane Jukić, koja je briljirala u prošloj emisiji, dobilo još jednu kandidatkinju u nastavku showa.

OGLASI

Loading