Select Page

THE VOICE: Martin pobjednik, Ana Širić druga!!!

THE VOICE: Martin pobjednik, Ana Širić druga!!!

Ana Širić, Luka Novokmet, Jakov Peruško Rihtar i Martin Kosovec bili su finalisti četvrte sezone showa  “The Voicea Hrvatska”

Pobjednik četvrte sezone showa “The Voice Hrvatska” je 18-godišnji Martin Kosovec. Odlučili su to gledatelji svojim glasovima, a drugo plasirana je Ana Širić dok su treće i četvrto mjesto zauzeli Luka Novokmet i Jakov Peruško Rihtar.

U velikoj završnici večeras su nas jednim nastupom podsjetili kako je sve počelo (izveli su pjesmu s audicije), zatim su pjevali pjesmu koju su pripremili za posljednji solistički nastup u natjecanju, a svi finalisti zajedničkom izvedbom oprostili su se od gledatelja koji su ih podržavali tijekom “The Voicea Hrvatska”.  Finalnu večer otvorili su svi natjecatelji četvrte sezone showa glazbenim brojem “Walking on sunshine” grupe Katrina & The Waves.

Ana Širić iz tima Damira Urbana nastupila je treća s pjesmom “If I can dream” Elvisa Presleyja s kojom je publiku i žiri zadivila na audiciji. 

– Ona je divna. Kad je čovjek sluša zaboravi da je u ulozi mentora i odnese te. Zavedeš sve tom pjesmom i jedva čekam da kad ovo završi ti snimiš svoju ploču da te mogu slušati svaki dan – poručio je Ani mentor Urban.

Ana Širić pjevala je “Da sam ja netko” od Indexa u drugom dijelu finala, a mentoru Damiru Urbanu oči su bile suzne dok je Ana svoju izvedbu privodila kraju. – Bit ću kratak; Hvala ti što si me izabrala kao mentora i druga stvar – jako sam ponosan na tebe – rekao je Urban

OGLASI

Loading