Select Page

Thompson u Areni poručio: Kada se nismo već 90-ih obračunali s komunizmom, učinimo to sada 2015.!

Thompson u Areni poručio: Kada se nismo već 90-ih obračunali s komunizmom, učinimo to sada 2015.!

Produkcija Marka Perkovića Thompsona u rangu je svjetskih zvijezda koje su punile Arenu, bilo bi čudno očekivati da koncert Marka Perkovića Thompsona nekoliko dana prije predsjedničkih izbora prođe bez političke poruke pa je poručio: ”Moramo izaći na izbore, svi izabrati onu osobu koja će braniti Domovinski rat i naše vrijednost. Vi mladi, nemojte ostati doma, nego – na izbore! Za Hrvatsku! To je izraz domoljublja. Već kad se nismo 90-ih obračunali s komunizmom, obračunajmo se sada 2015.godine!”

Bez incidenata

Inače, riječi su to kojim se Thompson obratio više od deset tisuća obožavatelja koji su pohodili prvi njegov nastup u grandioznoj zagrebačkoj Areni, dvorani koja inače zjapi prazna. Naime, više od dva sata žestoke svirke velikog finala turneje “Ora et labora” dvorana je, omotana hrvatskom zastavom, pratila uglas, pljeskom, transparentima s natpisima Kupres i Tomislavgrad, između ostalih, ali bez ustaških obilježja i sasvim dostojanstveno pozivajući na ljubav prema domovini kako mu i dolikuje.

– Posebni pozdravi ekipi iz Stožera i gospodinu Josiću koji su ovdje večeras s nama te obiteljima poginulih koji su došli pjevati s nama večeras. Pjevajmo u duhu ljubavi, i duhu domovine i našeg zajedništva – pozvao je Thomspon čiji je repertoar zadovoljio i roditelje s djecom i zaljubljene parove koji su se njihali uz taktove “Samo je ljubav tajna dvaju svjetova” i branitelje ali i goste iz Slovenije.

tinolovka-news.com

OGLASI

Loading