Select Page

TKD POSKOK: Ilija Jukić zlatni u Hadžićima

TKD POSKOK: Ilija Jukić zlatni u Hadžićima

Taekwondo klub „Poskok“ iz Posušja je započeo s drugim dijelom natjecateljske sezone nastupom na međunarodnom taekwondo turniru u Hadžićima.

Na turniru je nastupilo dvjestotinjak boraca iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine. Poskoci su nastupili sa dva natjecatelja koji su ostvarili odličan rezultat. U kategoriji mlađih kadeta do 39 kilograma Ilija Jukić osvojio je zlatnu medalju do koje je došao kroz 3 uvjerljive pobjede. U prvoj borbi porazio je protivnika iz Korčule rezultatom 5:1, u polufinalu prekidom borbe borca iz Šujice sa 12:1 te u finalu borca iz Kaknja rezultatom 5:1. Ilija je pokazao nadmoć u svojoj kategoriji a do kraja godine ga još očekuje nekoliko nastupa.

Ružica Crnogorac je imala odličan nastup u kategoriji kadetkinja do 47 kilograma gdje se u jakoj konkurenciji morala zadovoljiti sa brončanom medaljom i manjom ozljedom noge izgubivši u polufinalu od prvakinje kategorije rezultatom 6:13. Poskoke u nastavku sezone očekuje još nekoliko međunarodnih turnira u Zagrebu, Livnu, Mostaru i Vukovaru, te europski G-1  turnir Croatia open koji će se ove godine održati u Varaždinu. U klubu trenutno trenira preko stotinu djece od 4-18 godina a u tijeku su i upisi novih članova.

Posušje.net

OGLASI

Loading