Select Page

TOMISLAV BRALIĆ I KLAPA INTRADE: Miljenici publike oduševili Posušane na “Božićnom koncertu”

TOMISLAV BRALIĆ I KLAPA INTRADE: Miljenici publike oduševili Posušane na “Božićnom koncertu”

U petak, 23. Prosinca u velikoj Gradskoj šporstkoj dvorani u Posušju održan je spektakularni dvosatni koncert Tomislava Bralića & klape Intrade u kojem je uživalo više od 2000 ljudi.

Tomislav Bralić i klapa Intrade jedni su od najpopularnijih izvođača koji već godinama oduševljavaju publiku na jedinstvenim koncertnim spektaklima te kontinuirano pune i brojne dvorane u Europi i svijetu. Velika posuška dvorana nije bila iznimka. Za koncert danima se tražila karta više a na tribinama šarolika publika iz raznih gradova i općina kako iz Bosne i Hercegovine tako i iz Hrvatske.
Prekrasan ambijent i dobro raspoložena publika, te ugodni klapski glasovi obilježili su sinoćnji koncert. Uz njih su prigodne božićne pjesme otpjevale i posuške klape Zvizdan i Grga. Sjajna voditeljica večeri bila ja Gabrijela Bešlić.

Kupnjom ulaznice pomogao se rad Humanitarne udruge fra Mladen Hrkać. Također,snimku koncerta možete pogledati na BHTeleviziji koja će emitirati na sam blagdan Božića u prime-time terminu od 20 sati i 15 minuta.

Kako je bilo na koncertu, pogledajte u fotogaleriji.

Posušje.net/grude-online.info, Udruga fra Mladen Hrkać

OGLASI

Loading