Select Page

Tomislavgrad: Autobus s učenicima sletio s ceste, drugog prevrnula bura

Tomislavgrad: Autobus s učenicima sletio s ceste, drugog prevrnula bura

U duvanjskom selu Mesihovina bura je prevrnula autobus Globtoura, a prema izvještaju TGportala, na svu sreću nije bilo ozlijeđenih.

Jutros, oko 7:20 sati, na putnom pravcu Čelebić – Livno, u mjestu Ljubunčić, dogodila se manja prometna nezgoda. Autobus Ćićko commerca koji je prevozio učenike sletio je s kolnika.

Kako je jedan učenik javio livanjskim medijima, u trenutku nezgode u autobusu je bilo 20-ak učenika. Srećom nitko nije ozlijeđen.

prevrtanje_tg_5

Zbog izuzetno loših vremenskih uvjeta i otežanog prometa na području Hercegbosanske županije, a u konzultaciji s ravnateljima osnovnih i srednjih škola o odazivu djece i dolasku na nastavu, Ministarstvo znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije je donijelo Odluku da su u petak, 6. ožujka 2015. godine, nastava u svim osnovnim i srednjim školama Hercegbosanske županije neće izvoditi, prenosi Bljesak.info

prevrtanje_tg_4

Inače, zbog snježnih nanosa za sav promet zatvorene su dionice M-15 Livno – Šujica, Glamoč – Mliništa i R-419 Mihalji – Blidinje, a izvještaju s većine prometnica u bih govore o otežanom prometovanju.

TG.portal

OGLASI

Loading