Select Page

Torcida se sastala sa Srnom, on odbio povesti suigrače u bojkot

Torcida se sastala sa Srnom, on odbio povesti suigrače u bojkot

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras protiv Bugarske na praznom Maksimiru igra važnu kvalifikacijsku utakmicu. Bit će to debi Ante Čačića na klupi, a upravo je njegovo imenovanje zanovog izbornika podijelilo javnost. I dok neki nastavljaju pratiti reprezentaciju jer je ona svetinja, drugi dio, kojeg čine razočarani navijači, kreće u bojkot. U tu drugu skupinu, između ostalih, spada iTorcida.

– Nakon što smo svi zajedno dozvolili privatizaciju Hrvatske nogometne lige, na red je došla reprezentacija, posljednje čemu se nogometni puk mogao veseliti. Svaka borba ima svoje bitke, a svaka bitka ima jedan ili više ciljeva. Pozivamo sve na bojkot gledanjaMamićeve nogometne reprezentacije. Ciljevi su jasni. Pokažimo igračima, sponzorima HNS-a i političarima kako smo progledali i kako nećemo dopustiti otimanje nogometne reprezentacije iz naših ruku – napisala je Torcida u svom priopćenju.

Kako doznaju 24 sata, Torcida je prije nekoliko dana dogovorila tajni sastanak s kapetanom Darijom Srnom i Lukom Modrićem. Predstavnici Torcide stigli su u hotel As kako bi od kapetana zatražili da, zajedno sa starijim i iskusnijim suigračima, podrži navijače u borbi s aktualnim vodstvom HNS-a. Luka se u posljednji trenutak predomislio i odustao od sastanka, dok je Srna došao, ali je odbio navijače u bojkotu.

prvi-tv

OGLASI

Loading