Select Page

Trener Ćorić i golman Galić uoči utakmice sezone!

Trener Ćorić i golman Galić uoči utakmice sezone!

Sutra u 17 sati igra se utakmica 25. kola 1. lige Federacije BiH u kojoj vodeće Posušje na Mokrom docu dočekuje drugoplasirano Goražde koje ima 9 bodova zaostatka i možemo reći ide po pobjedu koja bi donijela naslov prvaka i plasman u Premijer ligu BiH.

Uoči utakmice danas je održana konferencija za medije na kojoj su nam se obratili trener Denis Ćorić i najbolji golman lige Marko Galić.

Prvo je riječ imao trener koji je najavio utakmicu: Dolazi nam ekipa koja u proljetnom djelu igra fenomenalno, dobro su balansirani u svim linijama pogotovo veznoj a imaju i napadača koji je po mom mišljenju strašno dobar. Mi smo također u dobrom ritmu puni samopouzdanja, nadam se dobroj utakmici i vidjet ćemo na kraju.

Nakon trenera utakmicu je najavio i golman Galić: Atmosfera u ekipi je odlična kao i uvijek, trener i njegovi pomoćnici su nam priredili prezentaciju o Goraždu ukazali na sve i mi smo spremni te naravno idemo po pobjedu.

Uslijedila su pitanja za trenera. O tome da li se slaže da je s pobjedom prvenstvo gotovo kaže da se ne bi složio da ima još 6 kola i da u svako idu maksimalno, pobjeda bi nam puno olakšala ali ne razmišljamo o tom, nema euforije ni ne želim da pričamo još o tome, vidim okolo se stvorila euforija no igrači su mirni i znaju jasan cilj. Ja želim da mi sutra pružimo dobru igru pa ćemo vidjeti kako će sve to ispast na kraju.

O igračkom kadru za sutra osim kartoniranih Barišića i Mandurića kojih sigurno nema kaže da su zbog ozljede upitni Buhač i Nenadić.

Golmanu Galiću postavljeno je pitanje o njegovoj čudesnoj statistici u sezoni (23 utakmice, 9 primljenih golova, 16 utakmica bez gola). Galić je rekao da je prezadovoljan, da nije mogao ni zamisliti da će sezona ići ovim tokom. Kaže da je napredak vidljiv uz trenera Ćorića i trenera golmana Bašića, spomenuo je zamjenskog golmana Baćka koji mu pomaze savjetima i razgovorom.

Trener Ćorić je prokomentirao i navijačku euforiju rekavši da nitko nije očekivao da će Posušje biti tu gdje je sad i da je to normalno no da to ne utječe na igrače niti malo da su oni mirni i u potpunosti koncentrirani.

Za kraj je glasnogovornik Vlašić potvrdio priče o izgradnji stadiona, rekao je da će se kroz desetak dana znati više i da će to biti veliko iznenađenje.

Radioposusje.ba

OGLASI

Loading