Select Page

Trener Karačić i dokapetan Barišić uoči Borca: Želimo pobjedu za kraj pred našim navijačima!!!

Trener Karačić i dokapetan Barišić uoči Borca: Želimo pobjedu za kraj pred našim navijačima!!!

HŠK Posušje ostvarilo je svoj ovosezonski cilj i kolo prije kraja prvenstva osigurali su ostanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine koju ćemo i sljedeće sezone gledati na Mokrom Docu.

Za kraj ove sezone Posušje će u nedjelju u 17 sati na domaćem terenu u sklopu posljednjeg 33. kola dočekati Borac iz Banja Luke. 

Uoči te utakmice održana je konferencija za medije na kojoj su se javnosti obratili trener Toni Karačić i dokapetan Josip Barišić.

Prvo je riječ imao trener koji je rekao: “Želim naglasiti da mi je drago što smo ispunili cilj i ostali u ligi, rekao sam i ranije da Posušje to apsolutno zaslužuje. Prva godina je uvijek jako teška a sad slijedi da se povuku kvalitetni potezi za iduću sezonu da bi se klub stabilizirao te sam uvjeren da će tako i biti. Što se tiče utakmice protiv Borca, ovom prilikom želim pozvati navijače da dođu da podrže ekipu koja je to igrama zaslužila a mi ćemo im sigurno vratiti jednom dobrom prezentacijom i nadam se da ćemo slaviti u ovoj utakmici te tako na najbolji način vratiti publici ovo što su nas podržavali cijelo vrijeme.” 

Nakon njega riječ je imao Barišić koji je rekao: “Ekipa je spremna i radi se kvalitetno, želimo se u nedjelju oprostiti pobjedom ali sigurno neće biti lako jer je Borac jako kvalitetna ekipa no bez obzira na sve trebamo gledati sebe i nastaviti ovim tokom iz zadnjih par utakmica gdje smo igrali dobro i osvojili te ključne bodove za ostanak.”

Uslijedila su pitanja novinara.

Na pitanje hoće li biti rotacije u sastavu ili ide s najjačima trener odgovara: “Ja sam praktički koristio sve igrače od kada sam tu i igrati će oni momci za koje smatram da su u ovom trenutku najbolji izbor, sigurno i ovi igrači koji uđu imaju pritisak da moraju odigrati kvalitetno ali ne gledam pojedinca gledam momčad i sve ću napraviti da ovu utakmicu pobijedimo.”

Jučer je HŠK Posušje dobio jedno jako lijepo priznanje, fair play nagrada otišla je upravo u ruke posuškog kluba, trener Karačić je iskomentirao: “Jako je bitno da je ta nagrada došla od strane igrača i trenera, jako je ugodan osjećaj kada te izaberu praktički jednoglasno. Ovdje se osjećaju lijepo, tu je prava nogometna atmosfera i to je sigurno na ponos klubu i gradu.”

Na pitanje ostaje li trener Posušje i sljedeće sezone Karačić nema jasan odgovor, rekao je sljedeće: “Prvo ćemo ovo odraditi do kraja, ja sam rekao ranije i takav je dogovor da ako nešto bude interesantno da ćemo sjesti i dogovoriti se.”

Barišić je upitan da prokomentira cijelu sezonu jer je on tu od samoga početka a on je rekao sljedeće: “Sigurno je bila turbulentna sezona što se kaže, promijenili smo 3 trenera, bilo je uspona i padova. Nismo krenuli dobro a onda smo uhvatili neke bodove i bilo je jasno da nas čeka borba za ostanak. To je bio cilj za ovu prvu sezonu i hvala Bogu uspjeli smo, sad još zadnje kolo treba odrediti maksimalno i da se oprostimo pobjedom pred našim navijačima.”

Za kraj je i Barišić upitan nastavlja li karijeru a on kaže: “Vidjet ćemo, završit ćemo ovo pa sjest i odlučiti kako dalje.”

Radioposusje.ba

OGLASI

Lager traži 100 radnika

Tvrtka LAGER D.O.O. Posušje sa sjedištem u Posušju, Vukovarska 47, zbog povećanog obujma...

Loading