Select Page

POČEO ‘BLIDINJE CHALLENGE’, ZA 10.000 EURA BORI SE 26 POSADA

POČEO ‘BLIDINJE CHALLENGE’, ZA 10.000 EURA BORI SE 26 POSADA

Utrka “Blidinje Challenge 2021.”, koja okuplja najbolje regionalne i svjetske off road vozače, počela je u četvrtak na Blidinju.

Po riječima direktora utrke Tihomira Miličevića, natjecatelji ove godine dolaze iz zemalja regije, zatim Bugarske, Njemačke, Austrija i Engleske, a za nagradni fond od čak 10 tisuća eura borit će se 26 posada. Utrka traje četiri dana, a nakon dolaska posada i tehničke verifikacije vozila, uslijedio je prolog.

”Prvi dan se održava prolog i na njemu se posade bore za startne pozicije. Drugi dan imaju orijentacijsku vožnju u okolnim brdima, a navečer također orijentacijsku vožnju (vožnju po karti) ali je start po noći, što daje totalno drugu dimenziju toj utrci i vozači moraju ulagati veći napor da savladaju prepreke. Treći dan uz orijentacijsku vožnju, u popodnevnim satima odvijat će se možda i najzanimljiviji dio utrke- kružna utrka s masovnim startom” – naglasio je u izjavi za Fenu Miličević.

Finalni dan, kako je dodao, rezerviran je za specijal i tad svi vozači voze svoj specijal pojedinačno, a nakon toga slijedi proglašenje pobjednika i dodjela nagrada.

Blidinje.net

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading