Select Page

Trenutak koji smo čekali mjesec dana! Vatreni sletjeli u Hrvatsku!

Trenutak koji smo čekali mjesec dana! Vatreni sletjeli u Hrvatsku!

Zrakoplov s Vatrenima upravo je sletio u Zračnu luku Franjo Tuđman. Polazak reprezentativaca prema Trgu bana Jelačića planiran je oko 18. 00 sati, a dolazak na trg između 19 i 20 sati.

Nogometaši i članovi stručnog stožera bit će prevezeni autobusom, a kretat će se trasom do čvora Buzin, Ulicom Savezne Republike Njemačke, Avenijom Dubrovnik, Ulicom Hrvatske bratske zajednice, Vukovarskom ulicom, Savskom cestom, te potom Frankopanskom i Ilicom do Trga bana Josipa Jelačića.

“Dragi naši Vatreni, hrvatska kontrola zračne plovidbe vas pozdravlja i želi vam dobrodošlicu u hrvatski zračni prostor. Hvala vam što smo zbog vas ponosni i što ste našu domovinu ponovno učinili velikom” , glasila je poruka dobrodošlice za naše Vatrene pri ulasku u hrvatski zračni prostor

Tisuće navijača hrvatske nogometne reprezentacije iz Zagreba i brojnih drugih hrvatskih gradova i mjesta okupilo se na središnjem zagrebačkom trgu “oboružano” zastavama, dresovima, kapama, šalovima i ostalim navijačkim rekvizitima u prepoznatljivim crveno-bijelim kvadratićima.

Okupljeni uglavnom mladi ljudi skandiraju “U boj, u boj za narod svoj” i druge navijačke slogane dok čekaju da na pozornici počne prigodan program za doček jedne od najboljih nogometnih reprezentacija na svijetu.

OGLASI

Loading