Select Page

TURIZAM: Skijalište na Risovcu bogatije za nove sadržaje

TURIZAM: Skijalište na Risovcu bogatije za nove sadržaje

Da Uprava Blidinje Ski&Nature Park-a planira ozbiljno raditi, uvjerili smo se u protekloj zimskoj sezoni. Većina gostiju koja je posjetila skijalište izrazila je zadovoljstvo što su se stvari napokon počele pokretati u pravome smjeru.

No, dolazak proljeća i ljeta nije značio odmor za ljude koji rade i upravljaju skijalištem. Kako bi se proširila ponuda na samom skijalištu, Uprava skijališta odlučila je proširiti ponudu kako bi se posjetitelji mogli zabaviti tijekom ljetnih dana. Tako su ovih dana izvedeni radovi u podnožju skijališta, a ponuda je proširena za prostor namijenjen svim ljubiteljima nogometa, košarke, tenisa i drugih sportova. Kako smo saznali od ljudi koji vode skijalište “sljedeći tjedan igralište će dobiti golove, koševe, mrežu za tenis i postati uređeno mjesto za zabavu, sport i rekreaciju”.

11703467_1628970864011957_6888323221946345878_o

Osim ovih radova uređen je i parkirališni prostor, što je za svaku pohvalu. Mi ovim putem opet izražavamo nadu kako će ovakvi potezi potaknuti vladajuće da asfaltiraju preostali dio makadama koji vodi prema Blidinju kako bi se svi posjetitelji mogli ugodno dovesti do našeg parka prirode čime bi se značajno povećala posjeta u našem parku.

Blidinje.net

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading