Select Page

TURNIR MZ: Večeras su na programu prvi četvrtfinalni susreti

TURNIR MZ: Večeras su na programu prvi četvrtfinalni susreti

Večeras su na rasporedu prvi četvrtfinalni susreti 16. izdanja malonogometnog turnira mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradskih četvrti općine Posušje 2019.

U prvom susretu sastaju se Durmišuša i Landeke. Durmišuša je prvi dio po skupinama odradila briljantno uz maksimalan učinak od 12 bodova, odnosno slavili su i bili uvjerljivi u sve četiri utakmice u skupinama te svakako slove kao jedan od tri glavna favorita za naslov na ovom turniru.

Ekipa Landeka je u četvrtfinalu zahvaljujući odlukama za “zeleninm stolom” sa samo jednim osvojenim bodom u tri odigrane utakmice. Trebati će u ovoj utakmici pokazati puno više ukoliko žele iznenaditi odličnu Durmišušu.

Kovači i Marasov Brig su možda i najzanimljiviji par četvrtfinala pošto se radi o dvije podjednake ekipe. Kovači su igrali u famoznoj skupini C i ne znamo u kakvoj su točno formi s obzirom kako su odigrali samo jednu utakmicu na ovom turniru, dok su dvije dobili za “zelenim stolom”.

S druge strane ekipa Marasova Briga završila je druga u skupini A iza Durmišuše, ali ispred ove godine indisponiranog Čitluka i iznenađenja turnira mladih Rakićana. U tri utakmice u skupini nisu primili gola, osim od Durmišuše pet! Trebala bi nas očekivati jedna tvrda i neizvjesna utakmica.

Posušje.net

OGLASI

Lager traži 100 radnika

Tvrtka LAGER D.O.O. Posušje sa sjedištem u Posušju, Vukovarska 47, zbog povećanog obujma...

Loading