Select Page

U četvrtak počinje 10. Off Road Rally, tisuće gledatelja uživat će u atraktivnim utrkama najboljih regionalnih i svjetskih vozača

U četvrtak počinje 10. Off Road Rally, tisuće gledatelja uživat će u atraktivnim utrkama najboljih regionalnih i svjetskih vozača

U četvrtak počinje 10. Jubilarni Off Road Rally, jedna od najvećih i najposjećenijih utrka u regiji ali i šire. Tisuće gledatelja iz svih krajeva okupiti će se ovih dana na Blidinju kako bi uživali u atraktivnim utrkama, ali i odličnoj zabavi u ekskluzivnom šatoru pored Hajdučkih vrleti.

Ovogodišnji Rally okupiti će najbolje regionalne i svjetske off road vozače u borbi za nagradni fond od čak 10 000 eura. Mogućnost za osvajanje nagrada imati će i svi oni koji sudjeluju u tomboli, za nagrade je spreman Jeep, quad, vitlo te ostale brojne vrijedne nagrade. Potpuno nova dimenzija off road utrke donijeti će vam vrhunski adrenalin, nezapamćeni provod i potpuno novo iskustvo, a trajati će sve do nedjelje.

S dugogodišnjim iskustvom organizacije off road utrka, ove godine smo odlučili podići Memorijal na potpuno novu razinu, u dimenziju kakvu prije niste vidjeli u našoj zemlji. Dvije klase; Adventure i Challenge, okupiti će najbolje regionalne i svjetske off road vozače u borbi za nagradni fond od čak 10 000 eura. Četiri dana zahtjevnog terena, upotpunjenog s kružnom utrkom, noćnom vožnjom te pojedinačnim specijalnim ispitima; staviti će i one najiskusnije posade pred veliki izazov.

Ako k tome dodamo da ćemo imati dva velika afterparty-a s live nastupima bendova, vrhunskim DJ-evima i bogatom tombolom – budite sigurni da vas očekuje jedna od najluđih off road utrka ikada. Vidimo se na Blidinju od 19. – 22.09.2019., poručuju organizatori.

Pogledajte PROGRAM od četvrtka 19. do nedjelje 22.09.2019.

OGLASI

Loading