Select Page

Na teniskim terenima SC Adeo održan još jedan Festival tenisa za najmlađe

Na teniskim terenima SC Adeo održan još jedan Festival tenisa za najmlađe

U subotu, 14.rujna 2019. na terenima sportskog centra Adeo u Posušju održan je Festival tenisa za najmlađe u organizaciji SC Adeo Sports Paradise i Tenis akademije SportLand koja uspješno djeluje u Širokom Brijegu, Posušju i Međugorju.

Na sada već tradicionalnom Festivalu okupilo se preko 50 mladih tenisačica i tenisača iz Širokoga Brijega, Mostara, Posušja, Međugorja, Bugojna, Trebinja, Livna i Uskoplja. Nije bilo razočaranih rezultatom, jer su svi bili pobjednici.

„Natjecalo se čak u pet kategorija i svi su bili pobjednici. Cilj ovoga projekta je poticanje djece na bavljenje sportom i na brigu o svom zdravlju. Želja svih nas uključenih u ovaj projekt je razvijanje ljubavi prema tenisu i odrastanje u duhu sporta i zabave“, poručili su organizatori. Projekt su podržale i brojne tvrtke kojima od srca zahvaljuju.

„Sportski centar Adeo nastavlja s promocijom sporta u Posušju, kako svakodnevnom ponudom teniskIh i nogometnih terena, tako i organiziranjem raznih sportskih događaja kao što je to bio ovaj održan u subotu u suradnji s teniskom akademijom SportLand“, poručili su iz SC Adeo Posušje.

radioposusje.ba

OGLASI

Loading