Select Page

U Grudama besplatna edukacija izrade web stranica u WordPress-u

U Grudama besplatna edukacija izrade web stranica u WordPress-u

Udruga “PRAVI PUT” Ledinac Grude, organizira Besplatnu Edukaciju pod nazivom “Informatička Pismenost” Podrška pri Zapošljavanju, uz potporu Vijeća Mladih Općine Grude, a tema edukacije je izrada web stranica u WordPressu.

Edukacija će se održati u Grudama dana 22.02.2018. (četvrtak), s početkom u 10:30 sati , na lokaciji Agroturizam Marića gaj, Motel Kiwi (u slučaju promjene lokacije, sudionici će biti obaviješteni).

Na ovoj Edukaciji sudionicima će biti napravljene web stranice u alatu WordPress, kojima će omogućiti daljnje usavršavanje,izradu, nadopunu i slično.

Edukacija je namijenjena studentima, mladima, nezaposlenima, osobama s invaliditetom, dugo nezaposlenima na biro-u rada i slično, kaže predsjednica Udruge Žana Alpeza .

Molimo da oni koji imaju laptope da ponesu sa sobom.

Edukaciju vodi jedan od BH IT vrsnih stručnjaka,kroz dugogodišnje iskustvo u izradi i programiranju web stranica korištenjem: PHP, MySQL, .ASP, .mdb, jQuery, CSS, HTML5, radio je na projektima koji uključuju WordPress, Joomla, Magento. Vezano za dizajn i korištenje programa namijenjenih dizajnu, aktivno Adobe alate (Photoshop,Illustrator, InDesign), kao i Corel. Pored gore navedenog, ima i veliko iskustvo u dizajnu i izradi baza podataka (Client-Server) korištenjem Borland Delphi a baziranih na MSSQL ili .mdb itd., navode u priopćenju.

Prijaviti se možete putem ispunjavanja ovoga Google Forms linka ili putem email adrese:  pravi.put.udruzenje@gmail.com.

U slučaju izmjena, nadopuna i slično biti će objavljeno na fb stranici Udruga Pravi put.

Projekt pod nazivom “Podrška Pri Zapošljavanju” Kako do radnih mjesta- ima potporu Središnjeg Državnog Ureda za Hrvate izvan RH.

OGLASI

Loading