Select Page

U Grudama održan projekt pod nazivom „Prijavi mito, zaustavi korupciju!“

U Grudama održan projekt pod nazivom „Prijavi mito, zaustavi korupciju!“

U ponedjeljak (29. prosinca 2014.) u hotelu „Otok“ u Grudama održan je projekt pod nazivom „Prijavi mito, zaustavi korupciju!“ sa početkom u 15h. Cilj ovog projekta bio je edukacija policijskih službenika o antikorupcijskim procesima.

Prijavi-mito-zaustavi-korupciju-02

U projektu su sudjelovali Vijeće mladih općine Posušje, Međunarodna organizacija policajaca IPA – Zapadno Hercegovačke Županije, Udruga C-Centar iz Mostara, a sve se odvijalo uz podršku Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini.

Prijavi-mito-zaustavi-korupciju-01

Na početku je sve prisutne pozdravio predsjednik Vijeća mladih općine Posušje i istaknuo važnost povezivanja mladih osoba sa policajcima i potrebu povećanja poštivanja policajaca od strane mladih, ali i profesionalniji odnos prema građanima pojedinih policijskih službenika. Nakon toga, Augustin Zonjić iz Udruge C-Centar održao je kratko predavanje o korupciji i borbi protiv korupcije, te podijelio priručnike za policajce pod nazivom „Antikorupcija u džepu“. Prisutnima se obratio predsjednik IPA-e ZHŽ, gospodin Zoran Smital i zahvalio se svim sudionicima na suradnji. Nakon toga, uslijedio je konstruktivan razgovor o mnogobrojnim problemima i idejama, kao i druženje uz zakusku.

Prijavi-mito-zaustavi-korupciju-09

Uz članove IPA-e ZHŽ, Vijeća mladih općine Posušje i Udruge C-Centar, sastanku su prisustvovali: sudac Općinskog suda u Ljubuškom, gospodin Martin Martinović, općinski pravobranitelj općine Grude, gospodin Ante Kolobarić, pomoćnik načelnika općine Grude, gospodin Mladenko Barić, načelnik odjela za profesionalizaciju standarda u Zapadno Hercegovačkoj Županiji, gospodin Vjekoslav Šimunović i načelnik Policijske Uprave Grude, gospodin Miro Pejić.

grude-online.info

OGLASI

Loading