Select Page

Održana promocija zbirke pjesama Marijana Knezovića „Vremenski putnik“

Održana promocija zbirke pjesama Marijana Knezovića „Vremenski putnik“

Sinoć je u prepunoj kinodvorani održana promocija zbirke pjesama „Vremenski putnik“, mladog pjesnika i srednjoškolca Marijana Knezovića, u organizaciji udruge PAUK.

Recenzenti zbirke pjesama književni kritičar i profesor filozofije, komparativne i hrvatske književnosti na katedri Hrvatskog jezika na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru, dr. sc. Antun Lučić te doktorand na Fakultetu teologije i religijskih znanosti na Sveučilištu u Louvainu u Belgiji koji se aktivno bavi pjesništvom, profesor Stipe Odak, obratili su se publici riječima pohvale talentiranom Marijanu. O zbirci je govorila i mlada književnica i kolumnistica Marina Radoš.

Promo

Uz Marijana, stihove su govorili glumac Miro Barnjak i Jelena Čačulović, uz glazbenu pratnju Ivane Pekas na klaviru i Gabrijela Miličevića na gitari. U glazbenom dijelu programa, nastupala je i ženska klapa Zvizdan.

Mladi pjesnik je svojom poezijom izmamio emocije mnogobrojnoj publici, ali i sam je bio „ganut do suza“.

promoo

 

– „Kada sam vidio koliko je ljudi došlo u našu posušku kinodvoranu, onda sam bio ganut do suza“, izjavio je Marijan. Glumac Miro Barnjak izjavio je kako je oduševljen mladim pjesnikom Marijanom, kao i samom organizacijom jer su uspjeli okupiti mnogobrojnu publiku koju ni nevrijeme nije spriječilo da dođe na promociju.

promooooo

Ovaj mladi pjesnik pokazao je zrelost u svojim pjesmama, a neuobičajena promocija knjige publici je zadržala pozornost sat vremena i petnaest minuta. Unatoč vremenskim neprilikama, kinodvorana bila je pretijesna.

promooo

Nakon promocije, druženje se nastavilo uz domjenak.

Posusje.net

OGLASI

Loading