Select Page

U Posušju danas boravi hrvatska zlatna olimpijka Matea Jelić

U Posušju danas boravi hrvatska zlatna olimpijka Matea Jelić

Posuški taekwondo klub “Poskok” danas (subota) će u kinodvorani u Posušju održati redovnu sjednicu Skupštine u 18.30 sati, a nakon toga i svečanu sjednicu Kluba u 19.00 sati. Tim povodom Klub će proglasiti svoje najbolje članove za prošlu 2021. godinu, ali i ugostiti jednu od najboljih taekwondoašica na svijetu Mateu Jelić koja stiže u Posušje upravo na poziv TKD kluba „Poskok“.

„Na svečanoj sjednici će Klub između ostalog proglasiti najuspješnije sportaše u Klubu za 2021. godinu, a poseban gost na ovoj sjednici bit će zlatna olimpijka iz Tokija, najbolja sportašica RH i jedna od najboljih taekwondo sportašica u svijetu, Kninjanka sa splitskom adresom Matea Jelić. Matea je već godinama prijatelj posuškog kluba i sigurno veliki uzor posuškim taekwondoašima, koji je prate i navijaju za nju tijekom nastupa na najvećim svjetskim taekwondo natjecanjima. Matea će tijekom svog boravka u Posušju biti ugošćena kod načelnika Općine g. Ante Begića u prostorijama zgrade općine, a nakon toga od 18 sati družit će se sa posuškim poskocima u Taekwondo domu. Ovo je prvi službeni posjet jedne zlatne olimpijke Posušju, a za to su sigurno najzaslužniji posuški taekwondoaši s njihovim trenerima i upravom. Matei želimo ugodan boravak u Posušju, a njoj i našim poskocima još puno medalja i uspjeha“, rečeno je za naš radio iz TKD kluba „Poskok“ Posušje.

Radioposusje. Ba (Tekst: Z. Pišković)

Fotografija je vlasništvo TKD kluba “Poskok” Posušje čiji su članovi dočekali Mateu u njenom rodnom Kninu nakon osvajanja zlatne medalje na OI mladih 2014. godine.

OGLASI

Loading