Select Page

U prvoj jesenjoj akciji DDK-a prikupljeno je 19 doza krvi

U prvoj jesenjoj akciji DDK-a prikupljeno je 19 doza krvi

Crveni križ općine Posušje ovog ponedjeljka 3.10. organiziralo je prvu u nizu jesenjih akcija DDK u Posušju.

Akcija je provedena i organizirana u suradnji i za pripadnike Postrojbe Granične policije BiH Gorica-Posušje, PU Posušje i PC Divna Posušje, a domaćin je bio restoran Astorija.

Na akciji su pristupila ukupno 22 sudionika, od čega ih je 19 darovalo krv a među njima kao gost, prijatelj i darivatelj bio je i načelnik općine Posušje gosp. Ante Begić.

U povodu održavanja ove plemenite akcije, darivatelje je posjetio i pozdravio ravnatelj Granične policije BiH gosp. Zoran Galić i zapovjednik PU Posušje gosp. Ivica Pavković.

Tijekom akcije, a u povodu 75-te obljetnice Crvenog križa općine Posušje, za dugogodišnju uspješnu suradnju Plaketu Crvenog križa općine Posušje za PU Posušje preuzeo je gosp. Ivan Miličević pomoćnik zapovjednika za promet u PU Posušje kao i Zahvalnicu u ime restorana Astorija vlasnica gđa Marina Bakula.

Riječi zahvale sudionicima i partnerima na kraju akcije ispred Transfuzijskog centra SKB Mostar uputili su doktorica Anamarija Ćorić i predsjednik Crvenog križa općine Posušje Branko Leko uz poruku i nadu da će i ova humanitarna akcija biti poticaj i putokaz ostalima u provedbi ovakvih plemenitih akcija.
Dobro je činiti dobro.

OGLASI

Loading