Select Page

U punom širokobriješkom kinu predstavljena knjiga fra Marija Knezovića

U punom širokobriješkom kinu predstavljena knjiga fra Marija Knezovića

U nedjelju navečer je u punom kinu Borak u Širokom Brijegu predstavljena knjiga ”Nisam šutio – otvoreno o crkvi, politici i društvenim događanjima” autora fra Marija Knezovića.

Riječ je zbirci kolumni fra Marija Knezovića, svećenika, novinara i publicista, koje je redovito punih pet godina objavljivao u rubrici ”Teze i sinteze” u katoličkom mjesečniku ”Naša ognjišta”. Fra Mario se u svojim tekstovima doticao najvažnijih životnih tema i dvojbi koje muče ljude te je pisao i izražavao se s puno hrabrosti i slobodoumnog izražavanja.

O knjizi su, osim samog autora, govorili Božo Skoko i Zoran Krešić, a ulomke je čitao glumac Ivan Skoko. U glazbenom dijelu nastupila je Frama Kočerin, dok je program vodio radio-voditelj Dragan Soldo.

Knjiga se mogla kupiti po cijeni od 20 KM, a novac od prodaje bit će doniran za izgradnju Studentskog doma za siromašne ”Dompes” u Mostaru.

Podsjećamo, fra Mario Knezović je nedavno predstavljajući ovu knjigu na televiziji govorio i o slučaju 17-godišnjeg Mile Solde.

(www.jabuka.tv)

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading