Select Page

U Rakitnu DAROVANO 28 doza krvi

U Rakitnu DAROVANO 28 doza krvi

Crveni križ općine Posušje organizirao je na području općine Posušje petu ovogodišnju akciju dragovoljnog darivanja krvi – prva ovogodišnja na području Rakitna.

Partneri akcije bile su mjesne zajednice Poklečani i Sutina a provedena je u suradnji sa Transfuzijskim centrom Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

Tijekom nešto više od dva sata trajanja akcije na istu su pristupile 33 osobe od čega je njih 28 darovalo dragocjenu tekućinu, dok 5 osoba zbog određenih zdravstvenih problema nije moglo darovati krv. Među darivateljima je bilo i onih iskusnijh, ali i osoba koje po prvi put daruju krv, a istoj se pridružilo i nekolicina zaposlenika Elektro Posušja u znak solidarnosti sa svojim kolegama – darivateljima krvi iz Rakitna.

Ovom humanitarnom akcijom ujedno je upućena i čestitka u povodu Svjetskog dana dragovoljnih darivatelja krvi (14. lipnja) kao i nebeskih zaštitnika župe Rakitno (Svetog Ivana Krstitelja) i župe Sutina (Svetog Antuna Padovanskog).

Crveni križ općine Posušje u ime svih bolesnih i povrijeđenih, onih kojima će krv zatrebati, upućuje zahvalnost, kao i svima koji su podržali ovu plemenitu akciju.

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading