Select Page

U subotu zatvaranje dviju gradskih ulica radi uklanjanja potencijalno-opasnih stabala

U subotu zatvaranje dviju gradskih ulica radi uklanjanja potencijalno-opasnih stabala

U subotu, 22. veljače 2020. Ulica fra Grge Martića i Ulica kralja Tomislava u Posušju bit će zatvorene za promet radi uklanjanja potencijalno-opasnih stabala na nogostupima.  

Radovi na uklanjanju stabala započet će u 8:00 sati i trajat će do završetka planiranih radova. Kako bi se što sigurnije izveli radovi, na poziv Odsjeka za Civilnu zaštitu Općine Posušje, pripadnici Policijske uprave Posušje vršit će asistenciju u reguliranju prometa u vidu njegovog zatvaranja i sklanjanja automobila u navedenim ulicama, što će se početi provoditi od 7:00 sati, sat prije početka radova, kako bi se što sigurnije izveli radovi, a sve zbog sigurnosti ljudi i imovine, obavijestili su iz PU Posušje.  

Kako je riječ o dvjema najprometnijim gradskim ulicama u kojima se nalaze i parkirne zone, vozači se  pozivaju na suradnju.

Kako je navedeno iz Odsjeka za CZ općine Posušje, planirane radove provest će Općina Posušje u suradnji s JP Vodovod Posušje, Vatrogasnom postrojbom, djelatnicima Šumsko-gospodarskog društva ŽZH, čije je sjedište u Posušju, djelatnicima Elektroprivrede HZ HB, ispostave Elektro Posušje i pripadnicima Civilne zaštite općine Posušje (sukladno članku 81. stavak 1. Odluke o komunalnom redu  i Zaključka Općinskog stožera Civilne zaštite od 7. veljače 2020.).

radioposusje.ba                  

OGLASI

Loading