Select Page

UČENICI GENERACIJE: Svečani prijam za najbolje učenike osnovnih i srednjih škola Zapadnohercegovačke županije

UČENICI GENERACIJE: Svečani prijam za najbolje učenike osnovnih i srednjih škola Zapadnohercegovačke županije

Svečani prijam za najbolje učenike osnovnih i srednjih škola Zapadnohercegovačke županije Ministrica obrazovanja, znanosti, kulture i sporta u Vladi Zapadnohercegovačke županije Helena Lončar priredila je svečani prijam za najbolje učenike osnovnih i srednjih škola, učenike generacije, te za učenike koji su osvajali prva mjesta na županijski, federalnim ili državnim natjecanjima.

Uz prigodno darivanje ministrica Lončar zahvalila se svim učenicima na postignutim uspjesima i poželjela im još više uspjeha u daljnjem školovanju. Posebice se zahvalila najučenicima koji završavaju svoje srednjoškolsko obrazovanje, napominjući kako ih sada čeka jedno novo razdoblje u kojem i oni i njihovi roditelji čekaju ispunjenje životnih ciljeva.

– Pred vama je možda i najljepše razdoblje života. Završili ste jedan obrazovni ciklus i čeka vas drugi, viši i zahtjevniji ali nadam se, još radosniji. Od vas očekujemo ida nastavite započetim putovima i uvjerena sam da ćete biti još bolji, kako na radost i ponos svojih profesora koji su s vama učili i radili, tako i svojih roditelja, čije brige neće prestati. Uvjerena sam kako će obrazovno razdoblje koje je završeno, biti trajno upisano u vašim sjećanjima, zaključila je ministrica obrazovanja, znanosti, kulture i sporta u Vladi Zapadnohercegovačke županije Helena Lončar. Zanimljivo je kako je u tek završenom izboru najboljih učenika bilo njih nekoliko koji su imali 5.00 prosjek ocjena, dok su u prijašnjih nekoliko generacija za najbolje učenike birani učenici i s manjim prosjekom ocjena.

Prigodne nagrade primilo je pedesetak učenika osnovnih i srednjih škola koji su se iskazali u raznim disciplinama počev od umjetnosti, matematike, kako hrvatskog, tako i stranih jezika, te brojnih drugih područja učenja i rada.

Više na sljedećoj poveznici

http://www.mozks-zzh.com/index.php/aktualnosti/novosti/63-svecana-dodjela-pohvalnica-i-priznanja-ucenicima

ABCportal.Info

OGLASI

Loading